Du finder vores lille butik lige
ved indgangen til campingpladsen

Vores butik ligger ved indgangen til campingpladsen, og vi har alt det nødvendige, som du har brug for under din ferie bl.a. også brød, drikkevarer, slik og chips til at forsøde dagene med.

I sommersæsonen er vores butik åbent hver dag fra kl. 8.00 – 22.00, og du kan hente brød og rundstykker friskbagt, direkte fra ovnen. Vi har både almindeligt brød, tebirkes og andet traditionelt dansk bagværk. Du kan også bestille brød dagen i forvejen, hvilket vi anbefaler at gøre i højsæsonen.

Om vinteren er butikken lukket, men så ligger de nærmeste indkøbsmuligheder kun 3 km fra selve campingpladsen.

You can choose between many types of accommodation at Randbøldal Camping – Nearby attractions – close to Vejle and Kolding

 

Here you will find practical information about conditions at the campsite, activities and attractions

 

Here you will find information about experiences and attractions that you will find nearby Randbøldal Camping

 

Experiences and Attractions

Experiences nearby

Close to Randbøldal camping you will find a wealth of experiences and activities

Attractions close by
on Randbøldal

The campsite is perfectly located for those who need accommodation close to Vejle, Billund and the many attractions you will find in the area

Attractions for all generations

Randbøldal Camping is located close to some of Denmark’s biggest attractions such as Legoland®, LEGO®House, Givskud Zoo, Lalandia, WOW Park, Vejle, Billund and much more, where you will find a wealth of activity options for both children and adults, if not time and tranquility to be enjoyed in the scenic surroundings.

Tur i WOW PARK - 12 km

Få gang i din krop og din fantasi. Prøv kræfter med den vilde skov – fra Tarzans lianer og hængebroer til underjordiske huler og svævebaner. En fantastisk tur for hele familien.

En dag i Legoland® - 12 km

Legoland® er en af Danmarks mest kendte og mest populære forlystelsespark for familier og børn i alle aldre. Tag børnene med og giv den en fantastisk oplevelse.

LEGO®House - 12 km

Brug en hel dag til sjov og leg. LEGO®Huset, også kendt som “Klodsens Hjem”, er et unikt oplevelseshus. Her kan hele familien opleve glæden ved kreativ leg, læring, design og teknologi.

Lalandia® Vandland - 12 km

Et pusterum fra hverdagen. En verden fuld af spil og vidunderlige øjeblikke venter dig, når du besøger Lalandia®. Det tropiske badeland i Lalandia Billund er Nordeuropas største og en af ​​Danmarks største ferieattraktioner.

Givskud Zoo og Safaripark - 18 km

Oplev en dag i blandt dyrene i Givskud Zoo. Tag på safari med familien i egen bil eller tag Givskud Zoo safarituren og kom helt tæt på dyrene.

Be Happy Pass

Når du bor på Randbøldal Camping kan du få dit eget Be Happy Pass, som er dit pas til verdens bedste børneferie!

Yderligere information fås i receptionen.

Vandel Gokart - 10 Minutter i bil

Hvem er hurtigst i en gokart? Gokart er intenst for alle, og du behøver ingen erfaring for at køre gokart udendørs – det gør vejret heller ikke.

Bindeballe Købmandsgård - 10 Minutter i bil

Dagligvarebutikken blev grundlagt i 1897 og er et helt særligt sted, der er fuldt funktionsdygtigt i sine oprindelige bygninger. Personlig service og museum!

Vejle - 20 km i bil

Oplev stjernespækket gastronomi, kunst og arkitektur på Fjordenhus og den farverige paraplyhimmel på Vejle Midtpunkt og meget mere i den skønne Vejle by.

Bliv klogere i Ecolariet - 23 km

Tag ud på et eventyr i Ecolariet. Økolariet er et spændende videnskabs- og oplevelsescenter om emnerne natur, miljø, energi, klima, innovation og teknologi.

Koldinghus - 30 Minutter i bil

Koldinghus er et kongeslot i Kolding, grundlagt i det 13. århundrede. Slottet, selve restaureringen og museet i Koldinghus er attraktioner i dag.

Egtvedpigens grav - 20 minutter i bil

Egtvedpigen er et af de bedst bevarede bronzealderfund i Danmark. En opdagelse, der er unik – og også verdensomspændende.