Hos os kan du vælge mellem mange former for overnatning – Tæt attraktioner – tæt på Vejle og Billund

 

Her finder du informationer omkring mulige oplevelser og attraktioner som du finder tæt på Randbøldal Camping

 

Oplevelser i nærheden

Tæt på Randbøldal camping finder du et væld af oplevelser og aktiviteter

Attraktioner tæt
på Randbøldal

Campingpladsen ligger perfekt for dig der har brug for overnatninger tæt på Vejle, Billund og de mange attraktioner du finder i området

Attraktioner for alle generationer

 Randbøldal Camping ligger tæt på nogle af Danmarks største attraktioner som f.eks. Legoland®, LEGO®House, Givskud Zoo, Lalandia, WOW Park, Vejle, Billund og meget mere, hvor du finder et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne, hvis ikke tiden og roen skal nydes i de naturskønne omgivelser.

Tur i WOW PARK - 12 km

Få gang i din krop og din fantasi. Prøv kræfter med den vilde skov – fra Tarzans lianer og hængebroer til underjordiske huler og svævebaner. En fantastisk tur for hele familien.

En dag i Legoland® - 12 km

Legoland® er en af Danmarks mest kendte og mest populære forlystelsespark for familier og børn i alle aldre. Tag børnene med og giv den en fantastisk oplevelse.

LEGO®House - 12 km

Brug en hel dag til sjov og leg. LEGO®Huset, også kendt som “Klodsens Hjem”, er et unikt oplevelseshus. Her kan hele familien opleve glæden ved kreativ leg, læring, design og teknologi.

Lalandia® Vandland - 12 km

Et pusterum fra hverdagen. En verden fuld af spil og vidunderlige øjeblikke venter dig, når du besøger Lalandia®. Det tropiske badeland i Lalandia Billund er Nordeuropas største og en af ​​Danmarks største ferieattraktioner.

Givskud Zoo og Safaripark - 18 km

Oplev en dag i blandt dyrene i Givskud Zoo. Tag på safari med familien i egen bil eller tag Givskud Zoo safarituren og kom helt tæt på dyrene.

Be Happy Pass

Når du bor på Randbøldal Camping kan du få dit eget Be Happy Pass, som er dit pas til verdens bedste børneferie!

Yderligere information fås i receptionen.

Vandel Gokart - 10 Minutter i bil

Hvem er hurtigst i en gokart? Gokart er intenst for alle, og du behøver ingen erfaring for at køre gokart udendørs – det gør vejret heller ikke.

Bindeballe Købmandsgård - 10 Minutter i bil

Dagligvarebutikken blev grundlagt i 1897 og er et helt særligt sted, der er fuldt funktionsdygtigt i sine oprindelige bygninger. Personlig service og museum!

Vejle - 20 km i bil

Oplev stjernespækket gastronomi, kunst og arkitektur på Fjordenhus og den farverige paraplyhimmel på Vejle Midtpunkt og meget mere i den skønne Vejle by.

Bliv klogere i Ecolariet - 23 km

Tag ud på et eventyr i Ecolariet. Økolariet er et spændende videnskabs- og oplevelsescenter om emnerne natur, miljø, energi, klima, innovation og teknologi.

Koldinghus - 30 Minutter i bil

Koldinghus er et kongeslot i Kolding, grundlagt i det 13. århundrede. Slottet, selve restaureringen og museet i Koldinghus er attraktioner i dag.

Egtvedpigens grav - 20 minutter i bil

Egtvedpigen er et af de bedst bevarede bronzealderfund i Danmark. En opdagelse, der er unik – og også verdensomspændende.