Attraktioner

lige i nærheden

På tur i WOW PARK – 12 km
Få gang i kroppen, legen og fantasien. Prøv jer selv af i den vilde skov – alt lige fra Tarzanslynger og hængebroer til underjordiske huler og svævebaner. En god tur for hele famillien.
En dag i Legoland – 12 km
Billetter til Legoland® og Givskud ZOO kan købes i campingpladsens reception. Legoland® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre.
LEGO®House – 12 km
Tag en hel dag ud til leg og sjov. LEGO®House kaldes også for ”Home of the Brick” og er et unikt oplevelseshus. Her kan hele familien opleve glæden ved kreativ leg, læring, design og teknologi.
Lalandia® Vandland – 12 km
Et pusterum fra hverdagen. En verden fuld af leg og dejlige stunder venter, når turen går til Lalandia®. Det tropiske badeland i Lalandia Billund er Nordeuropas største og en af Danmarks største ferieattraktioner.
Givskud Zoo og Safaripark – 18 km
Oplev en dag i dyrenes verden! Tag familien med på safari i jeres egen bil eller kør med Givskud Zoos safaribud og kom helt tæt på dyrene.
Be Happy Pass
Når du bor hos Randbøldal Camping, kan du få dit eget Be Happy Pass, som er dit pas til verdens bedste børneferie! Hør nærmere i receptionen.
Vandel Gokart – 10 min i bil
Hvem er den hurtigste i en gokart? Gokart er intensitet for alle, og udendørs gokart stiller ingen krav til erfaring – og heller ikke vejret.
Bindeballe Købmandsgård – 10 min i bil
Grundlagt i 1897 er købmandsgården et ganske særligt sted og i fuld drift i de originale bygninger. Personlig betjening og museum!
Vejle – 20 km i bil
Oplev gastronomi på Michelin restaurant, kunst og arkitektur med Fjordenhus og den farvestrålende paraplyhimmel i Vejle Midtpunkt.
Bliv klog i Økolariet – 23 km
Gå på oplevelse i Økolariet. Økolariet er et spændende science- og oplevelsescenter om natur, miljø, energi, klima, innovation og teknologi.
Koldinghus – 30 min i bil
Koldinghus er et kongeslot i Kolding, grundlagt 1200-tallet. Slottet, selve restaureringen og museet på Koldinghus er i dag seværdigheder.
Egtvedpigens Grav – 20 min i bil
Egtvedpigen er et af Danmarks bedst bevarede bronzealderfund. Et fund, der er helt unikt – og også på verdensplan
Jellingestenen – 20 min i bil
Omkring år 965 rejste Harald Blåtand den store runesten i Jelling. Tag familien med ud og gå på opdagelse i runerne på de flotte Jellingesten.
Oplevelsescenter Kongernes Jelling
Oplevelsescentret byder på en unik og supermoderne digital sanseoplevelse, der handler om vikingerne. Centeret blev Årets Europæiske museum 2017.
Engelsholm slot
Renæssanceslottet Engelsholm ligger smukt ved bredden af Engelsholm Sø, omgivet af skov og park. Der afholdes jævnligt bl.a. klassiske koncerter med offentlig adgang.
Randbøldal Museum med udendørs vandeksperimentarium
Tag madkurven med og oplev naturen, historien og håndværket i Randbøldal. Der er gratis adgang til museet, som er et hyggeligt sted til en god eftermiddag sammen med familien.
Tørskind Grusgrav
Tørskind Grusgrav ligger i Vejle å-dal. Grusgraven er udsmykket med store skulpturer lavet af bla. Robert Jacobsen. Alle skulpturer er lavet af beton, jern, sten og træ. Området er kuperet og kan danne grundlag for mange sjove lege.
Bridgewalking – 35 min i bil
Bridgewalking Lillebælt er en ny, unik attraktion i Europa. Få en helt enestående oplevelse sammen med hele familien over broen med smuk udsigt i alle retninger. Gå over den gamle bro imens I kan se over til den nye.
Den tyske grænse – 1 time i bil
I Sønderjylland har historien sat sine tydelige spor overalt. En tur til Tyskland forbinder vi også med butikker og grænsehandel men er masser af forskellige seværdigheder for alle aldre, børn som voksne
Vadehavscentret – 1 time i bil
En autentisk vadehavsoplevelse for både børn og voksne! → Her får I både en enestående udstilling og guidede ture til Vadehavet. Familievenlige aktiviteter.
Aarhus – 1 time i bil
Friheden byder på oplevelser for store som små. Nyd blandt andet udsigten over Aarhus med den nyeste oplevelse eller tag på opdagelse i Den Gamle By.
Rømø – 1,5 time i bil
Rømø er et pragtfuldt sted for naturoplevelser og friluftsliv. Vadehavet kan opleves året rundt og aktivitetskalenderen byder både på ture, udstillinger, oplevelser, koncerter og arrangementer.
Vesterhavet – 1,5 time i bil
Vesterhavet skal opleves helt tæt på! Du vil blive slået af forundring over de kræfter, der viser sig i en rigtig storm samt hvor smukt og helt stille havet kan være på en smuk sommerdag.
Odense – 1 time i bil
Odense er H.C. Andersens by og Fyns “hovedstad”. Her er hyggelige gågader, masser af museer og aktiviteter, Odense Zoo. En moderne storby med eventyrlige oplevelser for hele familien.
Ribe – 1 time i bil
Der venter dig masser af oplevelser i Danmarks ældste by Ribe. Smukke naturoplevelser, spændende museer, kunst, hyggeligt bymiljø, masser af butikker/shopping muligheder, kulturelle arrangementer og festivals.