Hos os kan du vælge mellem mange former for overnatning – Tæt attraktioner – tæt på Vejle og Billund

 

Her finder du praktiske informationer omkring forhold på campingpladsen, aktiviteter og seværdigheder

 

Her finder du informationer omkring mulige oplevelser og attraktioner som du finder tæt på Randbøldal Camping

 

Vores verdensmål

Vi ønsker at bidrage til en grønnere verden

Det er vigtigt for os

Derfor arbejder vi med fem verdensmål

Rent vand & sanitet

Pladsen har fokus på at spare på vandet. Pladsen arbejder på at mindske forurening af grundvandet.

Bæredygtig energi

Pladsen har sat energimål for at reducere sit energiforbrug. Pladsen har fokus på at anvende bæredygtig energi.

Ansvarligt forbrug & produktion

Pladsen har en affaldsplan vedrørende sortering og genbrug. Pladsen sorterer og håndterer miljøfarligt affald forsvarligt.

Klima indsats

Pladsen har udviklet en miljøplan for at reducere sin miljøbelastning. Pladsen har fastsat konkrete og håndterbare miljømål.

Livet på land

Pladsen anvender ikke miljøskadelige
ukrudtsmidler. Pladsen gør en aktiv indsats for at fremme biodiversitet og beskytte naturen.

Vi arbejder med verdensmålene

fordi hver eneste lille dråbe er med til at skabe en stor forskel

Vores DNA er dejlige ferieoplevelser i tæt kontakt med naturen – vand, skov og masser af frisk luft.
Hos Randbøldal Camping glemmer vi aldrig hyggen. Vi har højt til loftet, og vi rummer danske som udenlandske gæster, som vælger en campingplads, hvor vi er tilbage til, hvad camping handler om, set med vores øjne. Derfor er det også en hel naturlig rejse for os at arbejde med den bæredygtige omstilling. Vi er ikke i mål. Det kommer vi nok aldrig. Men vi er godt begyndt!

Vi er stolte af at have udviklet os til at være en bæredygtig campingplads

Vi har levet i samhørighed med vores gæster på vores campingplads i snart 30 år. Alene det afleder en særlig livsstil som handler om at indrette sig efter omgivelserne og at udnytte ressourcerne bedst muligt. Vi har et ønske om at bidrage til at gøre verden et bedre sted at være for os alle sammen. Derfor har vi et personligt, oprigtigt ønske og lyst til at arbejde hen imod at blive en certificeret, bæredygtig campingplads. Vi er startet vores rejse og i den tætte kontakt med vores gæster, kan og vil vi sammen udvikle på at konceptet ”at være grøn campist hos Randbøldal Camping”, hvor vi løbende samler viden, udvikler og arbejder hen imod et bæredygtigt mål.

 

Vores Grønne WHY, grønne vision og DNA

Mere end bare snak

Randbøldal Camping ligger i hjertet af Danmarks smukkeste natur og det smitter af på vores måde at drive campingplads på. Vores unikke beliggenhed midt i en enestående natur var grundlaget for vores arbejde hen imod at blive en certificeret bæredygtig campingplads gennem Green Stay-certificeringen.

Det ligger os på hjerte at kunne bevare vores egen skønne plet, ligesom vi ønsker at bidrage til en grønnere verden. Vi er drevet af naturen rundt om os.

Vores arbejde hen imod at blive Green Stay-certificeret har gjort, at vores gæster møder en campingplads, hvor vi har tænkt over tingene. Det er vigtigt for os, at vores gæster nemt kan bidrage til den grønne omstilling. Vi har derfor truffet nogle valg på forhånd, ligesom vi giver vores gæster nogle oplagte muligheder for at agere så bæredygtigt, som muligt – også selvom man er på ferie, og det gerne må være nemt.

Vi arbejder med fem verdensmål:

  • Verdensmål 6, Rent vand og sanitet
  • Verdensmål 7, Bæredygtig energi
  • Verdensmål 12, Ansvarligt forbrug og produktion
  • Verdensmål 13, Klimaindsats og
  • Verdensmål 15, Livet på land

Med udgangspunkt i de 5 verdensmål har vi arbejdet både med praktisk, bæredygtig indsats men også med fokus på oplevelsen hos os. Det betyder, at du som gæst vil kunne fornemme og mærke, hvordan de forskellige tiltag er blevet implementeret rundt på hele pladsen, og vi håber, at vi måske også kan bidrage med små øjenåbnere for både voksne og børn. Vi har også igangsat nye aktiviteter og samarbejde med lokale aktører, der alle har fokus på bæredygtig omstilling. Vi gør det ikke avanceret! Snarere tværtimod.

Vores første trin på vores bæredygtige rejse: SMW-Grøn forløbet

For at komme hertil har vi arbejdet sammen med kompetente rådgivere og gennemført et forløb i 2022/2023 SMW:Grøn, som er en del af Virksomhedsprogrammet, hvor vi fik udviklet en ny kommunikationsplatform, der matcher vores nuværende bæredygtige udgangspunkt. Vi arbejder fortsat med denne udvikling og mere vil tilkomme løbende, også vores dedikation mod Green-Stay certificeringen.

Hvad mærker du, når du ser vores logo?

Vi er vilde med vores logo

Logoet favner alle elementer, som Randbøldal Camping er.

Vores lille organiske hjerte illustrerer, at her er plads til forskelligheder, hvor tingene ikke altid behøver at være så stramt. Hjertets bløde buer repræsenterer dalens smukke bakker med campingpladsen placeret i dalens smørhul. Samtidigt symboliserer de 3 små prikker over hjertet familien, som altid er i højsædet og de dejlige minder, vi har sammen med dem, vi holder af.

Hos Randbøldal Camping er vi en familieejet campingplads, og vi elsker at have en legende og let tilgang til dagligheden. Vores logo med det bløde, varme og legende udtryk understreger netop det – samtidig med at vi håber, at du kan mærke vores omtanke for natur og miljø, hvilket er en naturlig del af hele oplevelsen som gæst hos os.

Velkommen hos Randbøldal Camping – til dejlige ferieoplevelser i naturen