Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Fra DKK 55,- pr. dag

Teltplads 

 

 

På vores teltplads er der rum til en dejlig campingferie for hele familien og med plads til både store, små og dyr. En rigtig campingferie byder på hygge, fællesskab og rigtig smuk natur, og I kan opleve en ganske særlig atmosfære på Randbøldal Campingplads med jeres:

  • Campingvogn
  • Autocamper
  • Telt

Faciliteter   Oplevelser

Husk at vores teltplads er åben for gæster hele året rundt.

Vores teltpladser er store og rummelige. I kan vælge at bo tæt på skoven eller tæt på søen. Vi har også en ganske særlig teltplads “Hyggedalen”, der ligger lige ved siden af de sanitære bygninger. Disse teltpladsers beliggenhed gør det lidt nemmere at være af sted med især mindre børn.  Det ganske unikke ved Randbøldal Campingplads er, at vi ikke bestemmer, hvor I skal slå jeres telt op. Vi mener nemlig, at det er op til vores gæster helt selv at bestemme, hvor de ønsker at bo. Kom ind i receptionen, når I ankommer, og vi vil hjælpe med at anbefale et godt sted, hvor I kan slå jeres telt op eller anbringe jeres campingvogn eller autocamper. 


OBS. Vi garanterer ikke en specifik plads, men når du kommer som gæst, får du lov at vælge mellem de pladser, som er ledige på dagen. Dette gælder uanset, om I booker i forvejen eller kommer ind forbi.


Spørgsmål vedr. et ophold hos Randbøldal Camping? Kontakt os.

Se vores mobile homes

 

Rabat

 

 

I kan betale i danske kroner, Euro og med betalingskort. Vi kræver ikke, at vores gæster har et skandinavisk/dansk/internationalt campingpas. Er I medlem af  DCU, får I personrabat hos os. I skal blot vise medlemskortet ved ankomst (skal være gyldigt i gældende sæson). Vi gør opmærksom på at rabatten kun gives på personafgiften.


DCU medlem: rabat 15%


Vi glæder os til at se jer.

Teltplads - campingferie for hele familie. Teltpladser til autocamper, telt og campingvogn.


Tjek ind: kl. 14.00 – 20.00 | Afrejse: kl. 9.00 – 11.00

Hos Randbøldal Camping er vi meget fleksible i forhold til indtjekning og afrejse. Ring til os og aftal nærmere, hvis ovenstående tider ikke passer helt til det, I gerne vil. Planlægger I – efter at have booket overnatning hos os – at ankomme efter kl. 18.00, må I meget gerne kontakt os og give besked. 


◊  Betingelser og gebyrer ved annullering af reservationer
Annullerer I jeres bestilling senest 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet et administrationsgebyr på DKK 350,-. Annullerer I jeres bestilling senere end 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet for min. 1 overnatning – dog maks. 50% af det fulde beløb.


◊  Glemte ting
Glemte ting opbevares i 30 dage regnet fra afrejsedato. Efter de 30 dage leveres ting til genbrug. Det er gæstens ansvar at rette henvendelse til os om glemte ting. Hvis vi skal sende glemte ting er det gæsten som betaler for forsendelsesomkostninger.


 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller  (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen