Fra DKK 55,- pr. dag

Teltplads

På vores teltplads er der rum til en dejlig campingferie for hele familien og med plads til både store, små og dyr. En rigtig campingferie byder på hygge, fællesskab og rigtig smuk natur, og I kan opleve en ganske særlig atmosfære på Randbøldal Campingplads med jeres:

  • Campingvogn
  • Autocamper
  • Telt

Husk at vores teltplads er åben for gæster hele året rundt.

Vores teltpladser er store og rummelige. I kan vælge at bo tæt på skoven eller tæt på søen. Vi har også en ganske særlig teltplads “Hyggedalen”, der ligger lige ved siden af de sanitære bygninger. Disse teltpladsers beliggenhed gør det lidt nemmere at være af sted med især mindre børn.  Det ganske unikke ved Randbøldal Campingplads er, at vi ikke bestemmer, hvor I skal slå jeres telt op. Vi mener nemlig, at det er op til vores gæster helt selv at bestemme, hvor de ønsker at bo. Kom ind i receptionen, når I ankommer, og vi vil hjælpe med at anbefale et godt sted, hvor I kan slå jeres telt op eller anbringe jeres campingvogn eller autocamper. 

OBS. Vi garanterer ikke en specifik plads, men når du kommer som gæst, får du lov at vælge mellem de pladser, som er ledige på dagen. Dette gælder uanset, om I booker i forvejen eller kommer ind forbi.

Spørgsmål vedr. et ophold hos Randbøldal Camping? Kontakt os.

Rabat

I kan betale i danske kroner, Euro og med betalingskort. Vi kræver ikke, at vores gæster har et skandinavisk/dansk/internationalt campingpas. Er I medlem af  DCU, får I personrabat hos os. I skal blot vise medlemskortet ved ankomst (skal være gyldigt i gældende sæson). Vi gør opmærksom på at rabatten kun gives på personafgiften.

DCU medlem: rabat 15%

Vi glæder os til at se jer.

Helårs campingplads med gode, store pladser til autocamper eller campingvogn. Vi har åbent året rundt og gode priser på fastligger camping. Se priser her

◊ Tjek ind: kl. 14.00 – 20.00 |  Afrejse: kl. 9.00 – 11.00

Hos Randbøldal Camping er vi meget fleksible i forhold til indtjekning og afrejse. Ring til os og aftal nærmere, hvis ovenstående tider ikke passer helt til det, I gerne vil. Planlægger I – efter at have booket overnatning hos os – at ankomme efter kl. 18.00, må I meget gerne kontakt os og give besked.

◊  Betingelser og gebyrer ved annullering af reservationer
Annullerer I jeres bestilling senest 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet et administrationsgebyr på DKK 350,-. Annullerer I jeres bestilling senere end 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet 50% af det fulde beløb – dog minimum for en overnatning. Ved annullering senere end en uge før ankomstdagen (inden kl. 12.00) fortabes retten til at få penge retur.

◊  Glemte ting
Glemte ting opbevares i 30 dage regnet fra afrejsedato. Efter de 30 dage leveres ting til genbrug. Det er gæstens ansvar at rette henvendelse til os om glemte ting. Hvis vi skal sende glemte ting er det gæsten som betaler for forsendelsesomkostninger.