Hos os kan du vælge mellem mange former for overnatning – Tæt attraktioner – tæt på Vejle og Billund

 

Her finder du praktiske informationer omkring forhold på campingpladsen, aktiviteter og seværdigheder

 

Her finder du informationer omkring mulige oplevelser og attraktioner som du finder tæt på Randbøldal Camping

 

Hygge på caféen´s terrasse

Lækker mad, dejlig stemning og glade mennesker

Uden mad & drikke…

Slap af mens vi serverer morgenmaden eller middag og kolde drikke i caféen

Café Skjulestedet

Uden mad og drikke duer helten ikke. Efter en lang dag i Legoland® eller en vandretur ude i de nærliggende naturområder, er det naturligt at være fyldt op af indtryk, og det kan godt give en helt naturlig sult. Lige ved indkørslen til vores campingplads ligger vores café, hvor vi serverer både danske og internationale retter.

Vi har også de nemme børneretter som f.eks. hamburgere, pizza og lignende. Vi går op i at lave god mad til vores gæster. Vi ved, at det er en del af oplevelsen hos os.

Vi serverer både mad og kolde drikke i caféen, og mens I slapper lidt af, inden I får serveret rigtig god mad, har vi også noget til børnene.

Til de små har vi nemlig en Happy Kids bag med ting, som de kan tegne og male på, mens I sidder og venter.

Vi serverer alt lige fra det nemme til de gode, danske retter. I kan også vælge at tage maden med jer. Mens I er her, vil vi klart anbefale at prøve vores hjemmelavede hamburgere!

Stor morgenmadsbuffet

Nemt og lækkert

Vi tilbyder morgenmadsbuffet mellem kl. 8.00 – 10.00 i vores café.

I vores buffet er der lidt for enhver smag som f.eks. friske rundstykker, brød, ost, forskelligt pålæg, frisk frugt & grøntsager, yoghurt og cornflakes. Af forskellige drikke har vi både juice, kaffe og te på morgenmenuen.

Du kan bestille morgenmad, så snart du ankommer i receptionen eller i caféen. Har du særlige behov, fordi du er vegetar eller gluten-allergiker, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med noget lækkert at spise.

Henvend dig gerne direkte i caféen.

Aftenhygge

Nemt og lækkert

Flere gange om året organiserer vi særlige festaftener for vores gæster med god mad og levende musik. Vi har endnu ikke oplevet en aften, som ikke går under kategorien “lækker mad, dejlig stemning og glade mennesker”. Hold øje med vores aktivitetskalender under dit ophold.

 

 

Vil du holde fest?

Vi har rammerne til den gode fest, både lokaler og den gode mad. Vi har plads til både små og store selskaber. Kontakt os og hør mere.

Vi ses i Skjulestedet!

Åbningstider

1/7 – 14/8 Mandag – Søndag Køkken åbent fra kl. 17.30 – 20.00

8/4 – 1/7

14/8 – 24/9

Fredag – Lørdag Køkken åbent fra kl. 17.30 -20.00
Resten af året Åben efter aftale