Hos os kan du vælge mellem mange former for overnatning – Tæt attraktioner – tæt på Vejle og Billund

 

Her finder du praktiske informationer omkring forhold på campingpladsen, aktiviteter og seværdigheder

 

Her finder du informationer omkring mulige oplevelser og attraktioner som du finder tæt på Randbøldal Camping

 

Overnatning med udsigt til naturen

Campingferie i den skønneste natur
– tæt på Billund og Vejle

Om os

Læs om Randbøldal gennem tiderne
– Vi er her for at give dig en god ferie

Om vores campingplads

Randbøldal Camping

Camping for alle generationer

Nyd familien og tiden til at være sammen hos Randbøldal Camping – det perfekte sted til at tilbringe en skøn ferie eller en weekend.

Vi ligger i hjertet af Danmarks smukkeste natur og tæt ved Vejle og Kolding. Vores unikke beliggenhed gør os til en fantastisk base for et besøg i f.eks. Legoland®, Danmarks største vandland Lalandia eller Givskud ZOO. Vi har både skov, søer og en enestående natur, der kan udforskes med f.eks. lange vandreture, cykelture eller måske lystfiskeri. Randbøldal Camping er et familievenligt sted med aktiviteter for både børn og voksne – til jer, der har brug for at komme langt væk fra dagligdagens larm og pligter. Du kan for en stund dykke ned i historie, kunst, natur, dyr – eller vælge at være aktiv i din ferie.

Vores personale er her for at sikre, at I får en god ferie, og vi kan også hjælpe jer på forskellige sprog. Hos os kan I altid forvente en afslappet og hyggelig stemning, og vi har både plads til campingvogne og telte samt overnatningsmuligheder i både lejligheder, værelser og flere forskellige slags hytter.

Velkommen til Randbøldal Camping – vi glæder os til at se jer.

Hvem er vi

Fordi ferier ikke kan gøres om

Vi har haft Randbøldal Camping i rigtig mange år. Vi gør vores allerbedste for at være gode værter for jer i jeres ferie med dét for øje, at ferier ikke kan gøres om. Derfor er der højt til loftet for både familier med og uden børn, par, enlige og seniorer. Vi har plads og rum til den afslappede ferie og den aktive ferie i en skøn natur på Jyllands højderyg. Her leves der i ro og harmoni med, hvad Jylland kan byde ind med af dejlige omgivelserne.

Vores personale er her for at sikre, at I får en god campingferie. Vi kan også hjælpe jer på forskellige sprog (engelsk, tysk og polsk). Hos os kan I altid forvente en afslappet og hyggelig stemning – både som fastligger og som gæst. Vi har plads til campingvogne, autocampere og telte samt overnatningsmuligheder i mobile homes, lejligheder og værelser. Desuden har vi både billige hytter og mere luksuriøse hytter.

En campingplads med:

  • God stemning
  • Hundevenlig
  • Altid fokus på ”hyggen”

Familien bag Randbøldal Camping

Campingplads gennem mere end 25 år

Vi, Danuta og Eigil har sammen drevet campingpladsen i 26 år. Eigil står primært for vedligeholdelsen og Café Skjulestedet, mens Danuta er ansvarlig for receptionen og butikken. Sammen prøver vi at skabe en hyggelig atmosfære på pladsen – for hygge, det må vi aldrig glemme!

Eigil er født og opvokset i området og har været i campingbranchen i mange år. Han har haft Randbøldal Camping siden 1988. Inden Eigil blev campingejer, arbejdede han som tømrer. Danuta rejste i 1992 fra Polen til Danmark, hvor hun tidligere arbejdede som jurist.

Vi er en stor familie med fem børn, som nu alle er voksne, og familien er ekspanderet med børnebørn. Alle generationer i familien har campinglivet i blodet, så nu træder børnebørnene i deres forældres fodspor, hvad angår gode aktive campingoplevelser og udfolder sig på legepladsen, plasker i søen og spiser is, som deres forældre gjorde i deres barndom. Familien har lært, at det er svært at være i dårligt humør, når man er tæt på naturen.

Hvad siger vores gæster

Campingplads - Randbøldal midt i naturen