Fra DKK 600,- pr. dag

Lejligheder

Hos Randbøldal Camping har vi 5 lejligheder, som I kan leje til jeres ophold. Hvor længe er helt op til jer. En lejlighed er til dig/jer, der gerne vil nyde campistlivet men, som ikke er til hverken telt eller campingvogn. Her får I lidt af begge verdener.

Vores lejligheder byder på:

  • I stueetagen er der to enkeltsenge, som kan sættes sammen
  • To-personers sofa, der er 140 cm bred
  • Bord og TV
  • Eget badeværelse og et åbent køkken med ovn, køleskab/ fryser, kaffemaskine, køkkenredskaber, bestik, gryder og pander
  • Hems med to sovepladser

Hver lejlighed er komplet udstyret med dyner og hovedpuder til maks. 6 personer og er ca. 35 m2. I kan medbringe eget sengetøj og håndklæder eller leje det hos os i receptionen. Alle lejligheder er udstyret med en overdækket terrasse med havemøbler, så I kan sidde ude og nyde den skønne friske luft og mærke livet på campingpladsen omkring jer.

◊  Tjek ind: kl. 14.00 – 20.00 |  Afrejse: kl. 9.00 – 11.00

Hos Randbøldal Camping er vi meget fleksible i forhold til indtjekning og afrejse. Ring til os og aftal nærmere, hvis ovenstående tider ikke passer helt til det, I gerne vil. Planlægger I – efter at have booket overnatning hos os – at ankomme efter kl. 18.00, må I meget gerne kontakt os og give besked.

◊  Betingelser og gebyrer ved annullering af reservationer
Annullerer I jeres bestilling senest 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet et administrationsgebyr på DKK 350,-. Annullerer I jeres bestilling senere end 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet 50% af det fulde beløb – dog minimum for en overnatning. Ved annullering senere end en uge før ankomstdagen (inden kl. 12.00) fortabes retten til at få penge retur.

◊ Sengetøj og håndklæder
Alle vores hytter og lejligheder er udstyret med hovedpuder og dyner, så I skal blot medbringe eget sengetøj, håndklæder og personlige ting. I kan også vælge at leje både sengetøj og håndklæder hos os. Prisen for dette er med håndklæde 80 DKK pr. person og uden håndklæde 60 DKK pr. person. Viser det sig, at I har glemt noget, så klarer vi også det. I vores butik på campingpladsen kan I købe alt det nødvendige…. og lidt til.

◊  Slutrengøring
De fleste af vores gæster vælger selv at foretage slutrengøringen, inden de rejser. Det er dog ikke alle, som har lyst til at gøre rent i deres ferie, og derfor kan vi selvfølgelig også klare den for jer. Prisen for dette er for hytter 300 DKK og 400 DKK for mobile homes.

Oplev Randbøldal fra sit bedste om foråret, om sommer, om efteråret eller om vinteren. Vores campingplads er et åndehul, som er dejligt at komme tilbage til efter en dag ude med oplevelser i nærheden. Brug vores campingplads som et billigt alternativ til en god overnatning, når du gerne vil være tæt på f.eks. Legoland®, Lalandia eller Givskud Zoo.