Følg Randbøldal camping på Facebook

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Fra DKK 600,- pr. dag

Lejligheder

 

 

Hos Randbøldal Camping har vi 5 lejligheder, som I kan leje til jeres ophold. Hvor længe er helt op til jer. En lejlighed er til dig/jer, der gerne vil nyde campistlivet men som ikke er til hverken telt eller campingvogn. Her får I lidt af begge verdener.

I stueetagen er der to enkeltsenge, som kan sættes sammen og en to-personers sofa, der er 140 cm bred samt et bord og TV. Lejligheden har eget badeværelse og et åbent køkken med ovn, køleskab/ fryser, kaffemaskine, køkkenredskaber, bestik, gryder og pander.

Desuden er der en hems med to sovepladser. Hver lejlighed er komplet udstyret med dyner og hovedpuder til maks. 6 personer. I kan medbringe eget sengetøj og håndklæder eller leje det hos os i receptionen. Alle lejligheder er udstyret med en overdækket terrasse med havemøbler, så I kan sidde ude og nyde den skønne friske luft og mærke livet på campingpladsen omkring jer.

Vores lejligheder har plads til maks. 6 personer og er ca. 35 m2. 

Priser  Online Booking  

 


Oplev Randbøldal fra sit bedste om foråret, om sommer, om efteråret eller om vinteren. Vores campingplads er et åndehul, som er dejligt at komme tilbage til efter en dag ude med oplevelser i nærheden. Brug vores campingplads som et billigt alternativ til en god overnatning, når du gerne vil være tæt på f.eks. Legoland®, Lalandia eller Givskud Zoo.

Se også vores mobile homes   Se også vores værelser   

 Klik på det store billede for 360 graders af campingpladsen

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller   (+45) 7588 3575

DEN BEDSTE GAVE

Giv et Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser hos Randbøldal Campingplads - i hjertet af Danmark! 

KØB GAVEKORT