Du finder vores lille butik lige
ved indgangen til campingpladsen

Vores butik ligger ved indgangen til campingpladsen, og vi har alt det nødvendige, som du har brug for under din ferie bl.a. også brød, drikkevarer, slik og chips til at forsøde dagene med.

I sommersæsonen er vores butik åbent hver dag fra kl. 8.00 – 22.00, og du kan hente brød og rundstykker friskbagt, direkte fra ovnen. Vi har både almindeligt brød, tebirkes og andet traditionelt dansk bagværk. Du kan også bestille brød dagen i forvejen, hvilket vi anbefaler at gøre i højsæsonen.

Om vinteren er butikken lukket, men så ligger de nærmeste indkøbsmuligheder kun 3 km fra selve campingpladsen.

Hier können Sie zwischen vielen Arten von Unterkünften auf Randbøldal Camping wählen

 

Hier finden Sie praktische Informationen über die Bedingungen auf dem Campingplatz, Aktivitäten und Attraktionen

 

Hier finden Sie Informationen über mögliche Erlebnisse und Attraktionen, die Sie in der Nähe von Randbøldal Camping finden können

 

Erlebnisse und Sehenswürdigkeiten

Erlebnisse in der Nachbarschaft

In der Nähe von Randbøldal Camping finden Sie eine Fülle von Erlebnissen und Aktivitäten

Attraktionen in der Nähe
im Randbøldal

Der Campingplatz ist perfekt gelegen für diejenigen, die eine Unterkunft in der Nähe von Vejle, Billund und den vielen Attraktionen in der Umgebung suchen

Attraktionen für alle Generationen

Randbøldal Camping liegt in der Nähe einiger der größten Attraktionen Dänemarks, wie zum Beispiel Legoland®, LEGO®House, Givskud Zoo, Lalandia, WOW Park, Vejle, Billund und vieles mehr, wo Sie eine Fülle von Aktivitäten für Kinder und Erwachsene finden, wenn nicht sogar Zeit und Ruhe, die Sie in der malerischen Umgebung genießen können.

Tur i WOW PARK - 12 km

Få gang i din krop og din fantasi. Prøv kræfter med den vilde skov – fra Tarzans lianer og hængebroer til underjordiske huler og svævebaner. En fantastisk tur for hele familien.

En dag i Legoland® - 12 km

Legoland® er en af Danmarks mest kendte og mest populære forlystelsespark for familier og børn i alle aldre. Tag børnene med og giv den en fantastisk oplevelse.

LEGO®House - 12 km

Brug en hel dag til sjov og leg. LEGO®Huset, også kendt som „Klodsens Hjem“, er et unikt oplevelseshus. Her kan hele familien opleve glæden ved kreativ leg, læring, design og teknologi.

Lalandia® Vandland - 12 km

Et pusterum fra hverdagen. En verden fuld af spil og vidunderlige øjeblikke venter dig, når du besøger Lalandia®. Det tropiske badeland i Lalandia Billund er Nordeuropas største og en af ​​Danmarks største ferieattraktioner.

Givskud Zoo og Safaripark - 18 km

Oplev en dag i blandt dyrene i Givskud Zoo. Tag på safari med familien i egen bil eller tag Givskud Zoo safarituren og kom helt tæt på dyrene.

Be Happy Pass

Når du bor på Randbøldal Camping kan du få dit eget Be Happy Pass, som er dit pas til verdens bedste børneferie!

Yderligere information fås i receptionen.

Vandel Gokart - 10 Minutter i bil

Hvem er hurtigst i en gokart? Gokart er intenst for alle, og du behøver ingen erfaring for at køre gokart udendørs – det gør vejret heller ikke.

Bindeballe Købmandsgård - 10 Minutter i bil

Dagligvarebutikken blev grundlagt i 1897 og er et helt særligt sted, der er fuldt funktionsdygtigt i sine oprindelige bygninger. Personlig service og museum!

Vejle - 20 km i bil

Oplev stjernespækket gastronomi, kunst og arkitektur på Fjordenhus og den farverige paraplyhimmel på Vejle Midtpunkt og meget mere i den skønne Vejle by.

Bliv klogere i Ecolariet - 23 km

Tag ud på et eventyr i Ecolariet. Økolariet er et spændende videnskabs- og oplevelsescenter om emnerne natur, miljø, energi, klima, innovation og teknologi.

Koldinghus - 30 Minutter i bil

Koldinghus er et kongeslot i Kolding, grundlagt i det 13. århundrede. Slottet, selve restaureringen og museet i Koldinghus er attraktioner i dag.

Egtvedpigens grav - 20 minutter i bil

Egtvedpigen er et af de bedst bevarede bronzealderfund i Danmark. En opdagelse, der er unik – og også verdensomspændende.