Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Mobile home
Fra DKK 775,- pr. dag

 

NYHED MOBILE HOME – luksus på campingferien!


Ophold for hele familien. I kan sagtens bo luksuriøst på vores campingplads og samtidigt nyde campinglivets frihed og glæder. Vores rummelige mobile homes indeholder alle moderne bekvemmeligheder.

De er nye og velindrettede med dejlige lyse farver, god plads og danner en perfekt ramme for familieferien til enten 4 eller 6 personer. Køkkenet er fuldt udstyret med alt fra bestik, tallerkener til elkomfur samt køleskab, så I blot skal koncentrere jer om at holde en herlig afslappet ferie med familien.

Vi tilbyder tre typer:

Kontakt os gerne, hvis vi kan hjælpe med svare på spørgsmål

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I mangler information eller er i tvivl om, hvad det vil sige at leje sig ind i en hytte hos Randbøldal Camping.

Kontakt os Online booking

Uanset om du bor på teltpladsen eller i en af vores stationære overnatningsmuligheder, har du naturligvis fri adgang til alle vores faciliteter. Vi har 2 gode fælles køkkkener, som er gratis at bruge, og som er placeret centralt på vores campingplads. Vi tilbyder gratis WIFI over hele pladsen. Har I lyst til at få nem morgenmad, er der i højsæson skøn morgenmads buffet i Café Skjulestedet hver morgen.

Ring på telefon 7588 3575, hvis I har brug for mere information om vores overnatningsmuligheder. Se også de forskellige muligheder/faciliteter lige her.

Billund, Vejle, Camping i Danmark. Campingferie i lækre mobile homes. Sov i autocamper eller campingvogn på vores teltplads, brug vores campinghytter eller se tilbud på miniophold i apartment. Randbøldal Camping
 • 34 m2
 • Toilet
 • Brus
 • Ovn
Mobile Homes Easy er vores nye, handicapvenlige mobile homes på 34 m. Plads til en familie på 4 personer.
Camping i mobile home. Gode aktiviteter og seværdigheder tæt ved Randbøldal camping. Camping nær vejle: campinghytte, mobile home eller teltplads
 • 38 kvm
 • Toilet
 • Brus
 • Ovn
Mobile Homes Family Comfort er til jer, der har lyst til lidt ekstra på campingferien. Velindrettet med dejlig terrasse. Plads til 6 personer
Billund, Vejle, Camping i Danmark. Campingferie i lækre mobile homes. Sov i autocamper eller campingvogn på vores teltplads, brug vores campinghytter eller se tilbud på miniophold i apartment. Randbøldal Camping
 • 21 kvm
 • Toilet
 • Brus
 • Ovn
Mobile Homes Relax er til den mindre familie med 2 voksne og 2 børn. De indeholder alt til den hyggelige familieferie med egen terrasse og skønne omgivelser.

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller  (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen