Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Helårs Campingplads

som fastligger

 

Se prisliste for fastliggere 2021

 


Leder I efter en helårs campinglads som fastligger midt i Danmark, så er Randbøldal et godt valg. Vi har gode, store autocamperpladser og teltpladspladser med omkransende grønt miljø, og pladserne er fordelt forskellige steder på campingpladsen. Vi har mange fastliggere, da vi en kendt fastligger campingplads i Jylland, og vi værner om hyggen. Da Randbøldal Camping er en helårs campingplads, laver vi naturligvis også forskellige hyggelige arrangementer gennem hele året. Bl.a. har vi vores fælles oprydningsdag og julefrokost. Som fastligger er det næsten uundgåeligt at få gode venner i Randbøldal. ​

Faciliteter   Oplevelser


Aktiviteter og faciliteter som fastligger

Hos Randbøldal Camping er alle velkomne. Som fastligger handler det naturligvis også om vores campingplads tilbyder den stemning, som I søger. Her er plads til ro og fordybelse, når lysten er til det, og aktiviteter når humøret er til det. Brug vores forskellige grønne områder på pladsen til at trække vejret og nyde dagen og slut jer til aktiviteterne omkring søen eller i vores familierestaurant, når I gerne vil være sociale sammen med andre. Vi har egen butik på pladsen, som er åben i højsæson. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger kun ca. 3 km fra pladsen, så selv uden for sæsonen er det nemt at hente forsyninger til en dejlig dag på campingpladsen. 

Teltpladser   Hytter

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Camping hos Randbøldal er både for børnefamilier, enlige og par i alle aldre. Det kan vi tilbyde, fordi vores plads er dejlig stor og rummelig og med god plads omkring de forskellige pladser. Vores aktivitetsområde er centralt placeret i forhold til vores sø, hvorfor børneaktiviteter også oftest foregår centralt på pladsen. Det giver mulighed for endnu ro på de yderste rækker. 

 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller  (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen