Følg Randbøldal camping på Facebook

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Fra DKK 55,- pr. dag

Teltpladser

 

 

Campingferie for hele familien og med plads til både store, små og dyr. En rigtig campingferie byder på hygge, fællesskab og rigtig smuk natur, og I kan opleve en ganske særlig atmosfære på Randbøldal Campingplads. I vælger selv, om I vil slappe af i vores rolige omgivelser, gøre brug af de nærliggende attraktioner eller bruge den omkringliggende natur til at få en aktiv ferie. Vi sørger for de trygge rammer, så I kan skabe jeres helt egen drømmeferie.

Faciliteter   Oplevelser

 

I kan vælge at bo tæt på skoven eller tæt på søen. Vi har også en ganske særlig teltplads “Hyggedalen”, der ligger lige ved siden af de sanitære bygninger, som gør det lidt nemmere at være af sted med især mindre børn.  Det ganske unikke ved Randbøldal Campingplads er, at vi ikke bestemmer, hvor I skal slå jeres telt op. Vi mener nemlig, at det er op til vores gæster helt selv at bestemme, hvor de ønsker at bo. Kom ind i receptionen, når I ankommer, og vi vil hjælpe med at anbefale et godt sted, hvor I kan slå jeres telt op eller anbringe campingvognen eller autocamperen. 


OBS. Vi garanterer ikke en specifik plads, men når du kommer som gæst, får du lov at vælge mellem de pladser, som er ledige på dagen. Dette gælder uanset, om I booker i forvejen eller kommer ind forbi.


Spørgsmål vedr. et ophold hos Randbøldal Camping? Kontakt os.

Se også vores mobile homes  Priser

 

Rabat

 

 

Vi har åbent året rundt, så hos os kan du både nyde skoven, når den springer ud i foråret og om efteråret, når bladene skifter farve. Her er skønt året rundt, og du kan også få personrabat året rundt!

FDM medlem: rabat 10%
DCU medlem: rabat 15%

Du fremviser blot dit medlemskort ved ankomst (kortet skal være gyldigt i gældende sæson). Vi gør opmærksom på at rabatten kun gives på personafgiften. 


Tjek ind: kl. 14.00 – 20.00 | Afrejse: kl. 9.00 – 11.00

Planlægger I at ankomme efter kl. 18.00, beder vi om, at I kontakter receptionen og giver besked. I kan betale i danske kroner, Euro og med betalingskort. Vi kræver ikke, at vores gæster har et skandinavisk / dansk / internationalt campingpas.
Vi glæder os til at se dig.

Klik på det store billede for 360 graders visning af vores natursø

 

Vores campingplads er åben for gæster i hele 2019

 A:  B: C:

  30. juni – 11 aug

     1. apr – 29. juni
  12. aug – 31. okt

   1. jan – 31. mar
   1. nov – 31. dec

 

Alle priser


 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller   (+45) 7588 3575

DEN BEDSTE GAVE

Giv et Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser hos Randbøldal Campingplads - i hjertet af Danmark! 

KØB GAVEKORT