Priser &

gode tilbud

Randbøldal Camping er en campingplads med højt til himmels og plads til alle. Vi har gode priser på overnatninger på vores teltplads, i vores mobile homes og i vores lejligheder, værelser og hytter. Alle enheden er røgfri.

Vi har også fine muligheder for lejrskoler, firmafester, træningslejr, klubber, familietræf og andre arrangementer. Ring gerne og få en snak med os.

I kan betale i danske kroner, Euro og med betalingskort. Vi kræver ikke, at vores gæster har et skandinavisk/dansk/internationalt campingpas.

◊ Tjek ind: kl. 14.00 – 20.00 |  Afrejse: kl. 9.00 – 11.00

Hos Randbøldal Camping er vi meget fleksible i forhold til indtjekning og afrejse. Ring til os og aftal nærmere, hvis ovenstående tider ikke passer helt til det, I gerne vil. Planlægger I – efter at have booket overnatning hos os – at ankomme efter kl. 18.00, må I meget gerne kontakt os og give besked.

◊  Betingelser og gebyrer ved annullering af reservationer
Annullerer I jeres bestilling senest 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet et administrationsgebyr på DKK 350,-. Annullerer I jeres bestilling senere end 30 dage før ankomst, vil I blive opkrævet 50% af det fulde beløb – dog minimum for en overnatning. Ved annullering senere end en uge før ankomstdagen (inden kl. 12.00) fortabes retten til at få penge retur.

◊  Sengetøj og håndklæder
Alle vores hytter og lejligheder er udstyret med hovedpuder og dyner, så I skal blot medbringe eget sengetøj, håndklæder og personlige ting. I kan også vælge at leje både sengetøj og håndklæder hos os. Prisen for dette er med håndklæde 80 DKK pr. person og uden håndklæde 60 DKK pr. person. Viser det sig, at I har glemt noget, så klarer vi også det. I vores butik på campingpladsen kan I købe alt det nødvendige…. og lidt til.

◊  Ta’ hunden med på camping
Hunde er meget velkomne på vores campingplads! Området omkring campingpladsen er det rene hundeparadis og der ligger en hundeskov i gåafstand fra pladsen. I alle vores hytter må der være hund. Vi har også mobile homes til de hundeglade, men I bedes oplyse ved booking, at I medbringer hund, så vi kan sikre, at I får en mobile home, hvor hund er tilladt. Prisen for hund pr. overnatning er 30 DKK.

◊  Slutrengøring
De fleste af vores gæster vælger selv at foretage slutrengøringen, inden de rejser. Det er dog ikke alle, som har lyst til at gøre rent i deres ferie, og derfor kan vi selvfølgelig også klare den for jer. Prisen for dette er for hytter 350 DKK og 400 DKK for mobile homes.

Overtrædelser
Ved overtrædelse af følgende forhold påkræves gæsten et gebyr på 1000 kr.:

  • Hunde i mobile homes, hvor hunde IKKE er tilladt. Det vil fremgå af bookingbekræftelsen om hunde er tilladt. Såfremt I opdager, at I har et mobile home, hvor hunde ikke er tilladt og I vil have jeres hund med på ferie bedes i kontakte os telefonisk.
  • Opladning af elbiler andre steder end ved ladestationer
  • Rygning i hytter, apartments og mobile homes. Rygning er kun tilladt på udendørsarealer.

Randbøldal Campingplads er åben for gæster hele året, og det er kun op til dig, hvor længe I har lyst til at blive hos os. Vores campingplads kan også være et billigt alternativ til en enkel overnatning i forhold til aktiviteter i hele Jylland. Vi ligger meget tæt på nogle af Danmarks største attraktioner som Legoland®, LEGO®House, Lalandia og Givskud Zoo.