Overnatning hos

Randbøldal Camping

Nyd familien og tiden til at være sammen hos Randbøldal Camping – det perfekte sted til at tilbringe en skøn ferie eller en weekend. Vi ligger i hjertet af Danmarks smukkeste natur (lige ved siden af Legoland) og tæt ved Vejle. Vores unikke beliggenhed gør os til en fantastisk base for et besøg i f.eks. Legoland, Danmarks største vandland Lalandia eller Givskud ZOO og Safaripark. Vi har både skov, søer og en enestående natur, der kan udforskes med f.eks. lange vandreture, cykelture eller måske lystfiskeri. Randbøldal Camping er et familievenligt sted med aktiviteter for både børn og voksne – til jer, der har brug for at komme langt væk fra dagligdagens larm og pligter.

Hos Randbøldal Camping har du flere overnatningsmuligheder:

OBS. Vi garanterer ikke en specifik plads, men når du kommer som gæst, får du lov at vælge mellem de pladser, som er ledige på dagen. Dette gælder uanset, om I booker i forvejen eller kommer ind forbi. 

Vores værelser er også et billigt alternativ til en enkelt overnatning, når I er på gennemrejse eller for håndværkeren, der har brug for et sted at bo for en periode. Kontakt os gerne og hør nærmere!

Der ligger masser af gode oplevelser og venter på jer, når I overnatter hos os – vælg mellem mobile homes, teltpladsen, hytter eller lejligheder.

Randbøldal Campingplads er åben for gæster hele året, og det er kun op til dig, hvor længe du har lyst til at blive hos os. Vores campingplads kan også være et billigt alternativ til en enkel overnatning i forhold til aktiviteter i hele Jylland. Vi ligger meget tæt på nogle af Danmarks største attraktioner som Legoland®, Legoland House®, Lalandia® og Givskud Zoo.