Tour de France 2022
– bo helt tæt på

190 lande og flere milliarder seere vil se med, når Danmark i juli 2022 over tre dage lægger asfalt til tre etaper af Tour de France. 3. etape har start i Vejle. Du har nu chancen for at komme til bo helt tæt på, så du ikke behøver at se med fra sofaen. 

Book dit ophold hos Randbøldal Camping allerede nu, så er du sikret overnatning i de skønneste omgivelser – og helt tæt på Tour de France etapestarten i Vejle i 2022.
Læs mere om Tour de France Vejle 2022 lige her

Tour de France 2021 - bo hos Randbøldal camping

Verdens største cykelløb møder verdens bedste cykelby
Det bliver den 1., 2. og 3. juli 2022 Danmark skal lægge asfalt til hele tre etaper af Tour de France under overskriften ’Grand Départ Copenhagen – Denmark’. Selve åbningsetapen, Grand Départ, bliver en ca. 13 kilometer lang enkeltstart i det centrale København. På 2. etape skal rytterne fra Roskilde bl.a. passere Storebæltsbroen kort før målstregen i Nyborg, hvor vinden kan komme til at spille en afgørende rolle. Den ca. 199 km lange 3. etape starter i Vejle, og har mål i Sønderborg – 182 km.

Hos Randbøldal Camping har du flere overnatningsmuligheder:

OBS. Vi garanterer ikke en specifik plads, men når du kommer som gæst, får du lov at vælge mellem de pladser, som er ledige på dagen. Dette gælder uanset, om I booker i forvejen eller kommer ind forbi.