Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Om vores campingplads

Randbøldal

 

 

Nyd familien og tiden til at være sammen hos Randbøldal Camping – det perfekte sted til at tilbringe en skøn ferie eller en weekend.

Vi ligger i hjertet af Danmarks smukkeste natur og tæt ved Vejle og Kolding. Vores unikke beliggenhed gør os til en fantastisk base for et besøg i f.eks. Legoland®, Danmarks største vandland Lalandia eller Givskud ZOO. Vi har både skov, søer og en enestående natur, der kan udforskes med f.eks. lange vandreture, cykelture eller måske lystfiskeri. Randbøldal Camping er et familievenligt sted med aktiviteter for både børn og voksne – til jer, der har brug for at komme langt væk fra dagligdagens larm og pligter. Du kan for en stund dykke ned i historie, kunst,  natur, dyr  – eller vælge at være aktiv i din ferie.

Vores personale er her for at sikre, at I får en god ferie, og vi kan også hjælpe jer på forskellige sprog. Hos os kan I altid forvente en afslappet og hyggelig stemning, og vi har både plads til campingvogne og telte samt overnatningsmuligheder i både lejligheder, værelser og flere forskellige slags hytter. 

Velkommen til Randbøldal Camping – vi glæder os til at se jer.

Booking  Aktiviteter

 

 

Hvad siger vores gæster?

Hos Randbøldal Camping er hvert eneste besøg en oplevelse for os. Derfor betyder det meget for os, at vores gæster har en dejlig ferie på vores campingplads, uanset om det er et kortvarigt eller længere ophold.

 

 

1000 tak for en skøn uge her på jeres skønne plads. Vi har haft ok vejr og som samtidigt nydt jeres gæstfrihed. Vi håber, at vi ses igen i fremtiden. 

 

Tak for husly under regnvejret 😊 Det er et rigtigt skønt sted herude. Vi kommer igen!

 

Tak for denne gang. Det var hyggeligt og godt!

 

 Sikke et dejligt sted. Vi boede der i forbindelse med vandringen af kyst-til-kyst-ruten, og vi følte os godt forkælet da vi gik derfra. Smuk og stemningsfuld plads med venligt personale.

 Jeg fortæller alle jeg kender, at hvis man vil på camping med hygge og højt til himlen, så er Randbøldal stedet.

 😊

 

 


Vi tror på, at relationen er vigtigt, og vi ved også, at den ikke kommer af sig selv. Derfor bliver vi så glade, når vi læser hilsnerne i vores gæstebog med udtalelser fra glade gæster. Se et lille udpluk af, hvad vores gæster siger om deres ophold hos Randbøldal Camping.


 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller  (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen