Om vores campingplads

Nyd familien og tiden til at være sammen hos Randbøldal Camping – det perfekte sted til at tilbringe en skøn ferie eller en weekend.

Vi ligger i hjertet af Danmarks smukkeste natur og tæt ved Vejle og Kolding. Vores unikke beliggenhed gør os til en fantastisk base for et besøg i f.eks. Legoland®, Danmarks største vandland Lalandia eller Givskud ZOO. Vi har både skov, søer og en enestående natur, der kan udforskes med f.eks. lange vandreture, cykelture eller måske lystfiskeri. Randbøldal Camping er et familievenligt sted med aktiviteter for både børn og voksne – til jer, der har brug for at komme langt væk fra dagligdagens larm og pligter. Du kan for en stund dykke ned i historie, kunst, natur, dyr – eller vælge at være aktiv i din ferie.

Vores personale er her for at sikre, at I får en god ferie, og vi kan også hjælpe jer på forskellige sprog. Hos os kan I altid forvente en afslappet og hyggelig stemning, og vi har både plads til campingvogne og telte samt overnatningsmuligheder i både lejligheder, værelser og flere forskellige slags hytter.

Velkommen til Randbøldal Camping – vi glæder os til at se jer.

Camping, hytter, campingvogn, autocamper, Vejle, Billund, oplevelser, Legoland, Lalandia
Camping, hytter, campingvogn, Billund, Vejle, Lalandia, Legoland,

Hvad siger vores gæster?

1000 tak for en skøn uge her på jeres skønne plads.
Vi har haft ok vejr og som samtidigt nydt jeres gæstfrihed. Vi håber, at vi ses igen i fremtiden.

Tak for husly under regnvejret 😊
Det er et rigtigt skønt sted herude. Vi kommer igen!

Kære Danuta og Ejgil.
På vegne af Team OGF Cykling, Odense vil vi gerne sige tak for opholdet hos jer.
Jeres mobil home’s fik stor ros fra deltagerne og bespisningen samt betjeningen kunne der heller ikke sættes nogen finger på. Så hils også jeres søde personale.

Sikke et dejligt sted!
Vi boede der i forbindelse med vandringen af kyst-til-kyst-ruten, og vi følte os godt forkælet da vi gik derfra. Smuk og stemningsfuld plads med venligt personale.  Jeg fortæller alle jeg kender, at hvis man vil på camping med hygge og højt til himlen, så er Randbøldal stedet 😊

Vi vil gerne sige mange tak for opholdet hos jer fra den 4. til den 10. juni 2021.
Det var en rigtig god og hyggelig oplevelse. En campingplads, der skiller sig ud fra mange andre pladser, med den hyggelige atmosfære, fantastisk hjælpsomme ejere og personale og en unik beliggenhed mellem bakkerne ved Vejle å.