Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Randbøldal Campingplads

Hvem er vi

 

 

 

Vi er en familieejet virksomhed, som gør vores bedste for at være gode værter om din ferie. På vores campingplads er der højt til loftet. Vi lever i ro og harmoni i skøn natur – både familier med og uden børn, par, enlige og seniorer. Vi har plads til den stille og rolige ferie og den aktive ferie.

Vores personale er her for at sikre, at I får en god campingferie, og vi kan også hjælpe jer på forskellige sprog (engelsk, tysk og polsk). Hos os kan I altid forvente en afslappet og hyggelig stemning – både som fastligger og som gæst. Vi har plads til campingvogne, autocampere og telte samt overnatningsmuligheder i mobile homes, lejligheder, hotellejligheder, værelser og flere forskellige hytter med mad og uden mad. 

  • God stemning
  • Hundevenlig
  • Altid plads til “hyggen”

 

Familien bag Randbøldal Camping

Vi er et ægtepar, Danuta og Eigil, som sammen har drevet campingpladsen i 26 år. Eigil har en baggrund som tømrermester og entreprenør og står primært for vedligeholdelsen og Café Skjulestedet, mens Danuta er ansvarlig for receptionen og butikken. Sammen prøver vi at skabe hygge på pladsen – for hygge, det må vi aldrig glemme!

Eigil har været i campingbranchen i mange år og har siden år 1988 haft Randbøldal Camping. Danuta rejste i 1992 fra Polen til Danmark, hvor hun tidligere arbejdede som jurist.

Vi er en stor familie med fem børn, som nu alle er voksne, hvoraf familien også er ekspanderet med børnebørn. Alle generationer holder af at være på camping og at være med i livet i Café Skjulestedet. 

Booking  Aktiviteter

 

 

 

 

 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller   (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen