Randbøldal Campingplads

Hvem er vi

Vi er en familieejet virksomhed, som har haft Randbøldal Camping i rigtig mange år. Vi gør vores allerbedste for at være gode værter for jer i jeres ferie med dét for øje, at ferier ikke kan gøres om. Derfor er der højt til loftet for både familier med og uden børn, par, enlige og seniorer. Vi har plads og rum til den afslappede ferie og den aktive ferie i en skøn natur på Jyllands højderyg. Her leves der i ro og harmoni med, hvad Jylland kan byde ind med af dejlige omgivelserne.

Vores personale er her for at sikre, at I får en god campingferie. Vi kan også hjælpe jer på forskellige sprog (engelsk, tysk og polsk). Hos os kan I altid forvente en afslappet og hyggelig stemning – både som fastligger og som gæst. Vi har plads til campingvogne, autocampere og telte samt overnatningsmuligheder i mobile homeslejligheder og værelser. Desuden har vi både billige hytter og mere luksuriøse hytter.

En campingplads med:

Familien bag Randbøldal Camping

Vi er et ægtepar, Danuta og Eigil, som sammen har drevet campingpladsen i 26 år. Eigil står primært for vedligeholdelsen og Café Skjulestedet, mens Danuta er ansvarlig for receptionen og butikken. Sammen prøver vi at skabe en hyggelig atmosfære på pladsen – for hygge, det må vi aldrig glemme!

Eigil er født og opvokset i området og har været i campingbranchen i mange år. Han har haft Randbøldal Camping siden 1988. Inden Eigil blev campingejer, arbejdede han som tømrer. Danuta rejste i 1992 fra Polen til Danmark, hvor hun tidligere arbejdede som jurist.

Vi er en stor familie med fem børn, som nu alle er voksne, og familien er ekspanderet med børnebørn. Alle generationer i familien har campinglivet i blodet, så nu træder børnebørnene i deres forældres fodspor, hvad angår gode aktive campingoplevelser og udfolder sig på legepladsen, plasker i søen og spiser is, som deres forældre gjorde i deres barndom. Familien har lært, at det er svært at være i dårligt humør, når man er tæt på naturen.

Køb et gavekort til Randbøldal camping. Camping nær vejle: campinghytte, mobile home eller teltplads