Fredag den 22. juli 2022 – Musik med Daniel Jul

Så kan I godt glæde jer til en aften i godt selskab med nordjyden Daniel Jul på akustisk guitar og sang. Vi sørger naturligvis for, at det bliver en super hyggelig aften!

Vi starter kl. 19:00

Tilmelding i receptionen eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Om Daniel Jul:
Daniel-Jul-på-Randbøldal-Camping.

Siden barnsben har Daniel Jul med akustisk guitar og sang optrådt og gennem tiden stået på scener over det meste af landet. Med debut-Ep’en ”Agenda” i 2019 blev dørene sparket ind til dansk radio, hvor flere sange bl.a. fik tid i æteren hos de landsdækkende P4 og P5 og kastede fin omtale af sig. Med tydelige referencer til den håndspillede og traditionelle danske rock/pop med afstikkere til folk-genren, har Daniel Jul formået at skabe et ærligt og nærværende udtryk gennem sine tekster og musik.

Selvom Daniel Jul blot befinder sig i 20’erne må hans sjæl synes at være mindst dobbelt så gammel, da teksterne ofte er dybsindige og kredser om livets skrøbelige facetter, med en nerve som man sjældent ser hos så ung en artist. Som inkarneret nordjyde er Daniel Jul nede på jorden og omfavner sit publikum med jysk humor, indlevende anekdoter og stof til eftertanke.

I 2021 udgav Daniel Jul nye sang og sit debutalbum ”Langt Fra København”. Debutalbummet kom også i top-30 på den officielle danske vinyl-hitliste.

Daniel-Jul-på-Randbøldal-Camping

Vi hjælper gerne ved spørgsmål. Ring til os telefon 75883575.