Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Randbøldal Camping

for voksne

 

 

I behøver absolut ikke at kede jer hos Randbøldal Camping. Ud over at ligge tæt på nogle af Danmarks største attraktioner som f.eks. Legoland® har vi et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne, hvis ikke tiden og roen skal nydes i de naturskønne omgivelser. Til de voksne anbefaler vi stigegolf, billard, bordtennis eller petanque og krolf, der ligger tæt ved campingpladsen. For de aktive har vi cykeludlejning og anbefaler skønne lange gåture i de maleriske omgivelser.

Er I til adrenalin i kroppen, ligger Vandel Gokart kun 5 km fra campingpladsen, og i området er der også optegnet en cykelrute beregnet til mountainbikes. Randbøldal Camping har naturligvis gratis WIFI og I er hjertens velkommen til at medbringe dyr på pladsen.

Oplevelser   Gode tilbud 


Træk vejret!

Randbøldal Camping er også stedet, hvor I kan trække jer tilbage og trække vejret for en stund. Vores baghave er Vejle Å, skov og beroligende natur. På vores plads er der flere hyggekroge i grønne omgivelser, så selvom sommeren byder mange gæster velkommen, er der altid et sted at trække sig hen stille og roligt.

 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller  (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen