Randbøldal Camping

for voksne

I behøver absolut ikke at kede jer hos Randbøldal Camping. Ud over at ligge tæt på nogle af Danmarks største attraktioner som f.eks. Legoland® har vi et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne, hvis ikke tiden og roen skal nydes i de naturskønne omgivelser. Til de voksne anbefaler vi stigegolf, billard, bordtennis eller petanque og krolf, der ligger tæt ved campingpladsen. For de aktive har vi cykeludlejning og anbefaler skønne lange gåture i de maleriske omgivelser.

Er I til adrenalin i kroppen, ligger Vandel Gokart kun 5 km fra campingpladsen, og i området er der også optegnet en cykelrute beregnet til mountainbikes. Randbøldal Camping har naturligvis gratis WIFI og I er hjertens velkommen til at medbringe dyr på pladsen.

Træk vejret!
Randbøldal Camping er også stedet, hvor I kan trække jer tilbage og trække vejret for en stund. Vores baghave er Vejle Å, skov og beroligende natur. På vores plads er der flere hyggekroge i grønne omgivelser, så selvom sommeren byder mange gæster velkommen, er der altid et sted at trække sig hen stille og roligt.