Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Randbøldal Camping

for børn

 

 

 Vi er så heldige at Isabella Fonden donerer en ny legeplads til os, så der er et helt nyt legesystem med rutschebane og leg i flere niveauer på vej. Der er selvfølgelig også seje vippedyr med både hest og hund (dobbelt vippe) med.

Randbøldal Camping er et rigtigt godt ferieparadis for børnefamilier. Med en ganske særlig omtanke for børnene har vi udstyret pladsen med masser af frihed på vores legeplads med trampoliner og andre sjove aktiviteter.  På legeplads har vi lige fået et helt nyt gulv på, og vores forskellige klatretårne er altid legepladsens centrum i sommeren.Vi har mooncars, som er de trehjulede cykler, der mest af alt minder om små månefartøjer, og vi anbefaler gode cykelture i området sammen med børnene. Vi har også egen natursø på pladsen med en 60 meter lang rutsjebane og svaner til at sejle i. Den er bare sjov!

  • Svaner til at sejle i – vandcykler
  • Mooncars 
  • Fælles opholdsrum til f.eks. et spil kort
  • Bordtennis
  • Stigegolf
  • Legepladser med trampolin
  • Lej en cykel
  • Fisketure i Put and Take eller Vejle Å

Oplevelser   Aktiviteteter

 

Hold øje med vores Facebook side og kalender, for vi laver sjove aftener og aktiviteter for børn i alle aldre hen over hele året.


Helt unikt for Randbøldal Camping er beliggenheden. Mindre end 15 minutter i bil tager det at køre til Legoland®, LEGO®House (Home of the Brick), Givskud Zoo og Lalandia. Hent dit Be Happy Pass i receptionen og få adgang til flere rabatter i hele Danmark!

 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller  (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen