Følg Randbøldal camping på Facebook

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Hytte J er en lille hytte med plads op til 4 personer. Selvom hytten har en mindre størrelse, rummer den alt, hvad I har brug for til en vellykket campingferie. Hytten har toilet og håndvask med indgang til toilettet fra terrassen. Hytten er indrettet med et elkomfur med to blus, køleskab, kaffemaskine, tallerkener, glas og et komplet sæt bestik til 4 personer.

I hytten er der en sovesofa samt yderligere en køjeseng, og foran hytten kan du nyde både morgen- og aftensolen på den overdækkede terrasse med de tilhørende havemøbler. Med i prisen følger dyner og hovedpuder. Sengetøj og håndklæder kan I vælge selv at medbringe eller leje det hos os. Det gør I i receptionen ved ankomst.

 Priser     Online booking    Kontakt os    


Alle vores hytter er velindrettede og ligger i skønne, grønne omgivelser med let adgang til alle faciliteter på campingpladsen, herunder også familiebad, fællestoiletter, natursøen, familierestauranten og vores butik ved indgangen. Her er alt, hvad du har brug for, når du skal være væk hjemmefra for en stund og hellige dig ferietiden med din familie.

1 (nr 19)

16 m2

1 etage

4

Klik på det store billede for 360 graders visning af hytterne

 Oplevelser   Faciliteter

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking