Følg Randbøldal camping på Facebook

DK GB DE PL

  (+45) 7588 3575 
    
 Send et postkort  

Hytte E er en mellemstor hytte med plads op til 6 personer. Hytten er indrettet med eget badeværelse m/brusebad, toilet og håndvask. Hytten har en dejlig stue med åbent køkken, der er indrettet med elkomfur, køleskab, tallerkener og et komplet sæt bestik til 6 personer.

Soveværelset er et selvstændigt, adskilt rum med en køjeseng til 2 personer, og i stuen er der både en dobbeltseng og en ekstra køjeseng.

Foran hytten kan du nyde både morgen- og aftensolen på den overdækkede terrasse med de tilhørende havemøbler. Med i prisen følger dyner og hovedpuder. Sengetøj og håndklæder kan I vælge selv at medbringe eller leje det hos os. Det gør I i receptionen ved ankomst.

Online booking    Kontakt os     


Alle vores hytter er velindrettede og ligger i skønne, grønne omgivelser med let adgang til alle faciliteter på campingpladsen, herunder også familiebad, fællestoiletter, natursøen, familierestauranten og vores butik ved indgangen. Her er alt, hvad du har brug for, når du skal være væk hjemmefra for en stund og hellige dig ferietiden med din familie.

5 (nr 36-40)

24 m2

1 etage

6

 Oplevelser   Faciliteter

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking

eller  (+45) 7588 3575

Gavekort

Giv et gavekort til dem du holder af og få dejlige oplevelser med familie og venner

KØB GAVEKORT

Til toppen