(+45) 7588 3575

Randbøldal Camping

RESTAURANT

Skjulestedet

 

Uden mad og drikke duer helten ikke. Efter en lang dag i Legoland® eller en vandretur ude i de nærliggende naturområder, er det naturligt at være fyldt op af indtryk, og det kan godt give en helt naturlig sult. Lige ved indkørslen til vores campingplads ligger vores restaurant, hvor vi serverer både danske og internationale retter. Vi har også de nemme børneretter som f.eks. hamburgere, pizza og lignende. Vi går op i at lave god mad til vores gæster. Vi ved, at det er en del af oplevelsen hos os. 

Vi serverer både mad og kolde drikke i restauranten, og mens I slapper lidt af, inden I får serveret rigtig god mad, har vi også noget til børnene. Til de små har vi nemlig en Happy Kids bag med ting, som de kan tegne og male på, mens I sidder og venter. Vi serverer alt lige fra det nemme til de gode, danske retter. I kan også vælge at tage maden med jer. Mens I er her, vil vi klart anbefale at prøve vores hjemmelavede hamburgere!

Faciliteter      Teltpladsen


Stor morgenmadsbuffet
Vi tilbyder morgenmadsbuffet mellem kl. 8.00 – 11.00. I vores buffet er der lidt for enhver smag som f.eks. friske rundstykker, brød, ost, forskelligt pålæg, frisk frugt & grøntsager, yoghurt og cornflakes. Af forskellige drikke har vi både juice, kaffe og te på morgenmenuen. Du kan bestille morgenmad, så snart du ankommer i receptionen eller i restauranten. Har du særlige behov, fordi du er vegetar eller gluten-allergiker, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med noget lækkert at spise. Henvend dig gerne direkte i restauranten.

 

Aftenhygge
Flere gange om året organiserer vi særlige festaftener for vores gæster med god mad og levende musik. Vi har endnu ikke oplevet en aften, som ikke går under kategorien “lækker mad, dejlig stemning og glade mennesker”. Hold øje med vores aktivitetskalender under dit ophold. Vi ses i Skjulestedet!

 

Vil du holde fest?
Vi har rammerne til den gode fest, både lokaler og den gode mad. Vi har plads til både små og store selskaber. Kontakt os og hør mere. 

Klik på det store billede for 360 graders visning af vores familierestaurant

 

RANDBØLDAL CAMPING

Online Booking

Når du reserverer gennem vores hjemmeside er der garanti for:
Du får samme pris som på andre portaler ud over hjemmesiden
Du får en omgående bekræftelse af din reservation
Du har fuld sikkerhed for betalingen

 
Online Booking